Creixell commemora amb diferents actes el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

REDACCIÓ – Creixell, 26/6/2020

Des de la Secretaria de la Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Creixell i el col·lectiu creixellenc Papallones Liles, han organitzat unes accions conjuntes aquest diumenge 28 de juny amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, amb l’objectiu de mostrar la lluita pels drets i les llibertats així com el compromís en el desenvolupament i reconeixement dels drets de les persones LGTBI i la lluita contra totes les discriminacions.

Els actes començaran a les 11:00 hores a la plaça de Vorey, amb la performance “Pintem el Banc TRANS”. Pintaran l’Arc de Sant Martí al pas de vianants. A les 12:00 hores, davant de la Casa de la Vila, es llegirà el manifest LGTBI.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This