Altafulla reobre els seus parcs infantils, que es desinfectaran cada dia

REDACCIÓ – Altafulla, 24/6/2020

Aquest dimarts, 23 de maig, la brigada municipal d’Altafulal treballava per deixar en condicions els alguns parcs infantils perquè els nens i nenes els puguin tornar a utilitzar després de gairebé tres i mesos i mig tancats a causa de la Covid-19. Aquesta tasca s’allargarà uns dies.

I és que a partir d’aquest dimecres, Dia de Sant Joan, reobren els parcs infantils altafullecs un cop desinfectats. Es farà una obertura progressiva i es començarà pel parc de Brises del Mar, el de Safranars, el de La Portalada, el de la plaça dels Vents, el de la plaça Martí Royo i el parc de la Caputxeta, que ara es troba a les escoles Teresa Manero.

Aquesta planificació permetrà a la brigada distribuir-se la feina de manteniment i que els infants hi accedeixin amb tota seguretat.  La coalcaldessa i regidora de Serveis d’Altafulla, Alba Muntadas, explica que la brigada netejarà i desinfectarà diàriament tots els parcs a primera hora del matí. Muntadas recorda la importància de seguir les mesures higièniques i de prevenció enfront de la Covid-19 com la higiene de mans l’ús de mascaretes

El parc del Patufet s’obrirà divendres, ja que per posar-lo a punt és necessària una intervenció més gran i que inclou el desbrossament de l’espai. I ja dilluns obriran els parcs restants, el del Roquissar, el de Voramar, el d’Avellaners, el del Canal i l’skate park.

Torredembarra encara no té data

El regidor de Serveis, Raúl García, afirmava aquest dimarts, 23 de maig, que encara no hi havia data concreta per l’obertura dels parcs infantils. “Estem treballant en el protocol. A finals de setmana podríem prendre una decisió”, afirmava.

Foto: Un treballador de la brigada altafullenca treballant en un parc infantil, / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This