La regidoria de Comerç de Roda de Berà organitza el primer concurs d’Instagram #FemPobleRdB

REDACCIÓ – Roda de Berà, 22/6/2020

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Roda de Berà vol impulsar la reactivació del comerç local i sota el paraigua del Pla de reactivació econòmica de Roda de Berà està treballant en la planificació de tota una sèrie d’accions per aconseguir-ho, tot plegat dins de la campanya REactiva’t. Una de les primeres serà la posada en marxa del primer concurs d’Instagram #FemPobleRdB, per incentivar l’adquisició de productes i serveis als comerços, negocis i establiments de restauració que s’hi vulguin adherir al concurs.

S’ha posat en marxa  aquest 21 de juny i s’allargarà fins el 2 d’agost. Durant aquestes sis setmanes les persones que vulguin participar (majors de 16 anys) hauran de seguir els passos que s’han marcat a les bases.

Primer, ser seguidor del compte a Instagram de l’Ajuntament @ajrodadebera. Fer-se una foto dins d’un dels establiments adherits al concurs, ensenyant, per exemple, un producte comprat, un pentinat dins d’una perruqueria, la foto d’un plat de menjar dins d’un bar o restaurant, etc. Seguidament hauran de publicar la fotografia al seu compte personal, etiquetar l’Ajuntament, afegir la ubicació de l’establiment, i comentar la foto amb el l’etiqueta #FemPobleRdB.

Entre totes les fotografies publicades cada setmana, i que compleixin els requisits, se sortejaran diversos vals de 50 euros per gastar a un dels comerços adherits. La quantitat de vals sortejats dependrà del número d’establiments que s’hi vulguin sumar al concurs. Els guanyadors setmanals es publicaran cada dilluns a les xarxes socials de l’Ajuntament.

Accedeix a la bases del primer concurs d’Instagram #FemPobleRdB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This