Creixell celebrarà la Revetlla de Sant Joan malgrat la Covid-19

REDACCIÓ – Creixell, 20/6/2020

La situació generada per la pandèmia de la Covid-19 no impedirà que Creixell celebri la Revetlla de Sant Joan aquest dimarts vinent, 23 de juny. S’han programat dos actes. Amb la col·laboració del Ball de Diables de Creixell, a les vuit del vespre, a la rambla de les Moreres, arribarà la Flama del Canigó i es farà la lectura del manifest. A partir de les deu del la nit, al mateix lloc, es cremarà una petita foguera de Sant Joan. Per la pàgina de Facebook del Ball de Diables de Creixell es podrà seguir en directe l’encesa de la Foguera.

Si que s’ha suspès el tradicional Ball de Revetlla que se celebra tradicionalment a la plaça del Mirador. “Com a regidora delegada de l’àrea de Festes de l’ajuntament de Creixell, he volgut prioritzar la salut de les persones per damunt de tot, com no podia ser d’altra manera. Hi ha hagut malauradament moltes persones que ens han deixat a causa de la Covid19. Per tots ells i elles guardem un record entranyable. I precisament pels que ja no hi són, i per tots nosaltres, ara no podem fer passos enrere i ens hem de mantenir amatents i no abaixar la guàrdia”, afirma la regidora Pilar Romer en un escrit dirigit als veïns i veïnes del municipi.

L’Ajuntament de Creixell anima al vilatans a celebrar un Sant Joan diferent amb grups reduïts, amb la família i els amics, però amb molta precaució, tant per evitar possibles contagis de la Covid-19 com per evitar els accidents fent un mal ús del material pirotècnic.

Recordem que l’Ajuntament de Creixell ha decidit mantenir oberta la platja del municipi per la Revetlla de Sant Joan, però amb restriccions i mesures preventives per la Covid-19. No es permetrà ni fogueres a la sorra, ni aglomeracions de persones, ni festes multitudinàries, ni “botellons” ni cap altra activitat que no respecti les mesures establertes contra el coronavirus.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This