El Catllar celebrarà la Revetlla de Sant Joan malgrat la Covid-19

REDACCIÓ – El Catllar, 15/6/2020

El Catllar no ha volgut renunciar a celebrar enguany la Revetlla de Sant Joan malgrat les limitacions que imposa la Covid-19. L’Ajuntament del Catllar ha preparat un programa adaptat a les mesures de l’anomenada “nova normalitat” per mantenir una festa que sempre se celebra amb molta intensitat al municipi.

La Revetlla de Sant Joan al Catllar 2020 començarà a les set de la tarda amb el concert de tarda de l’Orquestra Himalaya. Serà aquest 23 de juny a la Torre d’en Guiu, amb aforament limitat. L’entrada gratuïta anticipada és obligatòria i s’ha de reservar des d’aquest dilluns fins el divendres, 19 de juny, a l’ajuntament, amb un màxim de dues entrades per persones. També és podrà seguir la retransmissió en directe a través d’internet per la pàgina de Facebook i el canal de Youtube de l’Ajuntament.

La Cola de Diables del Catllar entraran en acció pels carrers del nucli antic a partir de dos quarts de nou del vespre. Passejaran la Nicaseta amb un remolc. També la Colla de Diables col·laborarà en els castells de focs que es faran en diverses urbanitzacions del municipi.

El manifest de Sant Joan, Castell de focs i foguera es podrà veure des dels terrats del municipi a partir de les deu de la nit. També tindrà la col·laboració dels Diables i es podrà seguir per internet en directe. El Ball de nit amb l’Orquestra Himalaya es podrà seguir només en directe per internet a partir de la mitjanit.

Foto: L’Orquestra Himalaya protagonitzarà la el concert i el ball de la Revetlla de Sant Joan al Catllar. / ORQUESTRA HIMALAYA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This