Els consultoris mèdics del Baix Gaià recuperen la seva activitat de forma progressiva a partir del 15 de juny

REDACCIÓ – Baix Gaià, 13/6/2020

Després de gairebé tres mesos tancats a causa de la pandèmia de la Covid-19, els diversos consultoris mèdics del Baix Gaià recuperaran la seva activitat de forma progressiva a partir del proper dilluns, 15 de juny. En aquestes primeres setmanes ho faran només alguns dies -entre un i tres- només pel matí i gradualment s’aniran augmentant els dies de visita. Això si, amb modificacions importants respecte al servei d’atenció que hi havia fins ara, seguint decisions sanitàries, per evitar que es produeixin aglomeracions en els consultoris i CAPs.

A partir d’ara, caldrà trucar per telèfon o contactar per correu electrònic abans amb els centres mèdics. Primer es farà la consulta mèdica telefònica i el metge o metgessa valorarà cada cas i, si és necessari, es farà la consulta presencial. Quan es vagi al consultori, caldrà mantenir les distàncies de seguretat i portar la mascareta de forma obligatòria.

Els consultoris que recuperen l’activitat són els de Creixell, la Pobla de Montornès, la Nou de Gaià, la Riera del Gaià, Salomó, Vespella de Gaià i el Catllar -aquest darrer pertany a l’ABS Tarragona IV-, Aquest divendres, 12 de juny, es va portar a terme una reunió al CAP de Torredembarra amb els responsables mèdics de coordinació de l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) del Baix Gaià per rebre les informacions i instruccions oportunes sobre la reobertura.

Recordem que els consultoris mèdics del Baix Gaià van tancar el passat 23 de març perquè els professionals poguessin millor l’epidèmia de coronavirus centrant els esforços en centres d’atenció primària més grans, com han estat el CAP de Torredembarra i els consultoris de Roda de Berà i Altafulla.

Foto: El consultori mèdic de la Pobla de Montornès, un dels que reobre el 15 de juny. / AJ. POBLA DE MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This