Operació antidroga amb 7 detinguts i diversos registres, un dels quals en un habitatge del Catllar

REDACCIÓ – El Catllar, 9/6/2020

Una operació dels Mossos d’Esquadra contra el tràfic de drogues a la comarca del Tarragonès ha acabat aquest dimarts, 9 de maig, amb set detinguts -un dels quals menor d’edat- i diversos registres, un dels quals un habitatge de la urbanització els Cocons del Catllar

L’operatiu ha estat dirigit pel jutjat d’instrucció número 4 de Tarragona, contra una organització criminal que es dedicava a la plantació de marihuana indoor en grans quantitats, en diferents punts de la comarca del Tarragonès.

En total la policia catalana ha realitzat un total de 6 entrades a la comarca del Tarragonè. A més del xalet dels Cocons, en diverses naus de l’avinguda de la Canonja. En les entrades, s’ha trobat una arma de foc, més de 10.000 euros de diners en metàl·lic i s’han intervingut un total de 2.000 plantes de marihuana.

Els membres de l’organització criminal són procedeixen de l’Europa de l’Est, se’ls acusa d’un suposat delicte contra la salut pública pel cultiu de marihuana, pertinença a organització criminal i defraudació de fluid elèctric perquè tenien la llum punxada. La investigació segueix oberta.

Foto: Una imatge d’una de les plantacions de marihuana intervingudes. / MOSSOS D’ESQUADRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This