L’Ajuntament de la Pobla de Montornès estrena nova web corporativa

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 6/6/2020

L’Ajuntament de la Pobla de Montornès ha renovat la seva web corporativa. “Una renovació necessària en l’àmbit de la comunicació, visibilització i servei municipal. Esperem que la nova pàgina web sigui més entenedora, de fàcil accés i estèticament més atractiva”, afirma la regidora de Comunicació i Noves Tecnologies, Gemma Barceló.

“Hem establert com a prioritari una distribució més senzilla per un accés més directe dels diferents apartats. En definitiva una pàgina web més accessible i entenedora”, afegeix Barceló, que adverteix que hi ha seccions que poden no estar del tot implementades, incompletes o inexistents ja que segueixen continuant en acabar les seccions fixes de la web.

Foto: Una imatge de la nova web.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This