S’invertiran 860.000 euros en la millora de dues carreteres locals al Baix Gaià

REDACCIÓ – 4/6/2020

La Generalitat de Catalunya preveu invertir 860.000 euros en la millora de la T-214 entre Altafulla i la Riera. Es contempla la pavimentació de les cunetes, l’adequació de les barreres de seguretat i la millora del ferm. El projecte s’ha licitat per un import de 30.000 euros i un termini d’execució de cinc mesos, i es preveu que tingui un pressupost de 260.000 euros.

D’altra banda, en la inversió del Departament de Territori i Sostenibilitat també s’inclou la millora del ferm i de les barreres de seguretat a la T-204, entre Montferri i Salomó. Les obres del vial, que té una longitud de 4 quilòmetres, s’han licitat per un import de 43.000 euros i un termini d’execució de cinc mesos. El pressupost estimat és de 600.000 euros.

Aquestes millores viàries al Baix Gaià s’emmarquen en un programa de pavimentació de cunetes, que permetrà donar un ample més gran a diversos trams de carretera que són estrets i on el risc d’accident és més elevat. L’objectiu final és afavorir la seguretat i la comoditat de la conducció de totes les persones que circulen per aquests vials.

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya invertirà més de 5,5 milions d’euros en set projectes constructius que permetran millorar la seguretat viària en diverses carreteres del Camp de Tarragona. Més concretament, els treballs abastaran 60 quilòmetres de nou carreteres de la Conca de Barberà, el Priorat, el Baix Camp i el Tarragonès.

Foto. Una imatge d’una de les carreteres on s’actuarà. / GOOGLE MAPS

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili i descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This