Un veí de Torredembarra mor mentre treballava en una obra a Vespella

REDACCIÓ – Vespella de Gaià, 3/6/2020

Un veí de Torredembarra de 60 anys va morir aquest dimecres, 3 de juny, mentre treballava en una obra en una casa particular a Vespella de Gaià. L’empresa que feia els treballs era Construcciones Martín Cachinero SL.

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tarragona van rebre l’avís sobre les 10.50 hores que un home havia patit una descàrrega elèctrica. L’home es trobava fent obres en una casa particular i es disposava a posar formigó en una zona de la finca. El camió que transportava el formigó hauria topat amb l’enllumenat públic i hauria donat una descàrrega a la víctima.

Fins al lloc dels fets es va desplaçar una dotació dels Bombers de la Generalitat, diverses patrulles de mossos i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que li van practicar la reanimació cardiopulmonar però no van poder recuperar-lo.

La Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció de guàrdia de Vendrell i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This