Altafulla prepara l’estiu licitant el servei de trenet turístic i la food truck del Parc de Voramar

REDACCIÓ – Altafulla, 3/6/2020

L’Ajuntament d’Altafulla es posa les piles per tenir preparats dos dels seus principalsserveis per aquesta temporada estiu: el trenet turístic i la food truck. Per això s’ha afanyat a posar-los en licitació. Per poder oferir el servei de trenet turístic es preveu un pressupost de 300 euros per temporada, que, si es compleixen els terminis administratius corresponents, podria iniciar-se aquest 2020 ja a mitjan de juny. Aquesta és la voluntat de l’equip de govern i així es reflecteix en el plec de clàusules que es pot consultar ja al web de contractació pública de la Generalitat de Catalunya. La licitació és per a tres anys.

El trenet funcionaria, doncs, des del 15 de juny al 15 de setembre tot i que podria continuar-se prestant el servei els caps de setmana fins el 15 d’octubre. Així mateix caldrà que el vehicle i l’ús que en facin els seus ocupants segueixin estrictament les normes de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries i que, a hores d’ara, encara estan per definir ja que previsiblement s’emmarcaran en la fase 3 del desconfinament.

Una food truck substituirà la guingueta

La licitació per instal·lar una food truck al Parc de Voramar tamé està en marxa. El preu de sortida per fer-se càrrec del servei durant la temporada d’estiu és de 2.000 euros. Una xifra que suposa una rebaixa del 50% sobre el cànon inicial establert per l’Ajuntament, una mesura que pretén facilitar l’accés a la licitació en temps de crisi i de dificultats per a l’empresariat. La sortida a concurs d’aquesta instal·lació mòbil es fa ara, un cop s’han aixecat les suspensions de terminis administratius que va dictar el consistori per l’estat d’alarma.

La nova food truck substituirà la guingueta tradicional de fusta que s’havia instal·lat alguns anys a la platja d’Altafulla i que suposava un entrebanc enmig de la sorra. Ara s’ha volgut eliminar aquest element traslladant-lo al Parc de Voramar i fent que sigui més sostenible, en línia amb el nou tractament mediambiental de la platja. La food truck comptarà amb terrassa amb taules per als clients i els seus propietaris hauran de fer reciclatge de totes les fraccions de brossa. També es vetllarà pel descans dels veïns i s’han establert uns horaris estrictes i un màxim de decibels als que es pot posar la música en aquest espai.

Foto: Una imatge del trenet turístic altafullenc. / AJ. ALTAFULLA

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This