La Nit de Bruixes d’Altafulla també es cancel·la a causa de la Covid-19

REDACCIÓ – Altafulla, 2/6/2020

La llista d’esdeveniments culturals i festius suspesos al Baix Gaià a causa de la Covid-19 segueix augmentant. La darrera víctima ha estat la Nit de Bruixes d’Altafulla. La regidoria de Turisme d’Altafulla ha anunciat la cancel·lació de la vintena edició de la Nit de Bruixes que s’havia de celebrar els pròxims dies 26 i 27 de juny.

La regidora altafullenca de Turisme, Natàlia Sanz, agraeix la confiança i les mostres d’interès dels paradistes per la seva participació, al mateix temps que ha explicat que “per poder mantenir les mesures de seguretat sanitàries de la desescalada, veiem impossible la realització d’aquest esdeveniment”.

Amb tot, des de la regidoria responsable s’està treballant en l’oferta d’una mostra en forma de tast virtual per a tots els públics, i que s’anunciarà en les properes setmanes.

Foto: Les bruixes i bruixots no visitaran enguany Altafulla el darrer cap de setmana de juny. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This