Altafulla promocionarà el seu comerç i turisme amb ‘L’oca del Baix Gaià’

REDACCIÓ – Altafulla, 2/6/2020

L’Ajuntament d’Altafulla i empresaris locals impulsen una campanya de promoció comercial i turística de la vila, a través de L’oca del Baix Gaià. Amb el leit motiv del popular joc de taula,  l’han creada tres empreses del món de la comunicació del territori compta amb el suport de l’Ajuntament d’Altafulla, que hi destinarà recursos i en farà difusió.

En una primera fase de la campanya s’ha previst destinar 1.000 euros per sortejar en forma de xecs entre totes les persones que facin despesa al municipi. La regidora de Comerç i Turisme d’Altafulla, Natalia Sanz, explica que preveia impulsar dues campanyes diferenciades, una per turisme i l’altra per comerç, però amb la proposta dels empresaris locals van decidir fer aquesta iniciativa conjunta que esperen sigui un èxit i contribueixi a donar una empenta al teixit comercial i turístic local.

La campanya de l’oca començarà el 8 de juny i preveu desenvolupar-se en diverses fases amb diferents accions que facin interactuar tant veïns com visitants amb la vila i el seu teixit comercial. Així mateix es vol fer extensiva aquesta iniciativa a la resta de la subcomarca del Baix Gaià i establir sinergies entre els diferents municipis.

Per prendre part, els establiments que ho desitgin només han d’adherir-se a la campanya que ja està començant a córrer a les xarxes socials i adreçar-se a la regidoria de Comerç i Turisme. L’Oca del Baix Gaià compta amb el patrocini de l’Ajuntament d’Altafulla i el suport de mitjans de comunicació com Torredembarra Actualitat, a més d’Altafulla Ràdio i Viu a fons. Així mateix es compta, com a cara visible, amb la col·laboració de l’actriu Ares Teixidó, que té un nodrit grup de seguidors a les xarxes socials ja n’és una influencer destacada.

Accedeix al vídeo promocional.

Foto: Una imatge de L’oca del Baix Gaià. / L’OCA DEL BAIX GAIÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This