Pla de xoc a Altafulla per a l’arranjament de voreres

REDACCIÓ – Altafulla 30/5/2020

L’Ajuntament d’Altafulla invertirà 50.000 euros en arranjar voreres afectades pel desgast o directament han patit algun desperfecte en els últims temps. Aquesta aportació de les arques municipals podrà ser ampliada en un futur, ja que previsiblement en aquesta primera intervenció no s’arribi a arreglar totes les voreres que necessiten una actuació. Ho va afirmar el coalcalde de la vila, Jordi Molinera, a Altafulla Ràdio.

La regidora de Via Pública, Inma Morales, assenyala que l’Ajuntament d’Atafulla ha afavorit la participació ciutadana en la decisió d’arranjar les voreres gràcies a una enquesta per conèixer l’opinió dels veïns. D’aquesta manera es podrà actuar en aquells indrets on els ciutadans consideren que és més urgent actuar.

Com ha succeït en tots els àmbits, la crisi pel coronavirus ha fet posposar o alentir algunes actuacions com l’arranjament de les voreres, però el consistori confia poder engegar les obres en breu.

Foto: Una imatge d’una vorera malmesa d’Altafulla. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This