Emotiva celebració dels 100 anys de la ‘Consuelito’ a Creixell

REDACCIÓ – Creixell. 30/5/2020

La Consuelo ha complert 100 anys aquest dissabte, 30 de maig, i ha rebut un emotiu homenatge per part des de la regidoria de la Gent Gran de l’Ajuntament de Creixell, compartida entre les regidores Pili Romero i Chelo Picón. Ho han fet acompanyades de la Policia Local i de Protecció Civil de Creixell i tot el personal de la Llar d’Avis Mar i Sol.

La Consuelito, com la coneixen a la Llar d’Avis Mar I Sol de Creixell, resideix des de fa anys a Creixell. Ella va néixer i fer-se gran als teus pobles Suflí i Sierro, a Almería,  i va arribar a Barcelona en plena guerra civil. Han estat cent anys de lluita i sacrifici per la seva família, que ha pogut celebrar aquest dissabte.

Foto: Una imatge de la celebració del cent aniversari de la Consuelito. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This