Creixell reobre Cal Cabaler l’1 de juny amb diverses mesures anti-Covid-19

REDACCIÓ – Creixell, 29/5/2020

L’Ajuntament de Creixell incrementa les mesures de seguretat en l’accés a les dependències municipals de l’edifici de Cal Cabaler per evitar al màxim la propagació de la Covid-19 en aquesta fase 2 de desconfinament i que comporta un increment de la mobilitat de la ciutadania en vista a la reobertura de l’espai el proper dilluns, 1 de juny.

El servei d’atenció al públic, es prioritzarà telefònica i telemàticament. Per aquells tràmits que, per la seva naturalesa han de ser presencials, serà imprescindible la cita prèvia a través del telèfon 977138272i es limitarà l’aforament. Des de les oficines de Cal Cabaler s’organitzarà una agenda de cita prèvia. La resta de tràmits es poden gestionar a través de la seu electrònica de la web municipal www.creixell.cat o mitjançant un correu electrònic a l’adreça infocreixell@creixell.cat

La porta de Cal Cabaler romandrà tancada. El/la treballador/a que hagi d’atendre al ciutadà, haurà de baixar a l’hora convinguda, obrir la porta, i fer-lo passar per la gestió que correspongui. El ciutadà haurà de portar mascareta i serà obligatori que es posi gel hidroalcohòlic a les mans. La distancia de seguretat interpersonal serà de 2 metres. Quan hagi acabat de fer els seus tràmits, se l’acompanyarà a la sortida. L’ascensor només pot ser utilitzat per una persona. Caldrà seguir les indicacions del personal municipal respecte al límit de l’aforament. Els acompanyants esperaran fora, només accedirà la persona o persones que han de realitzar el tràmit.

Durant la fase 2, romandran tancades totes les sales de Cal Cabaler, tant les sales de col·lecció permanent del centre d’interpretació turística i exposicions temporals com la sala de reunions i la sala de conferències i internet. No es permet la visita cultural a Cal Cabaler, ni la celebració d’activitats culturals, casaments ni educatives No hi pot haver visites individuals ni de grups escolars ni de grups d’adults.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This