Roda de Berà busca el cartell de la Festa Major de Sant Bartomeu 2020

REDACCIÓ – Roda de Berà, 28/5/2020

L’Ajuntament de Roda de Berà, a través de la regidoria de Festes, ha posat en marxa el concurs per cercar el que serà el cartell de la Festa Major de Sant Bartomeu 2020, que tindrà lloc entre els dies 20 i 26 d’agost, així com la portada del llibret que el consistori edita amb la programació dels actes.

El concurs està obert a totes les persones que hi vulguin participar, que tinguin 18 anys o més en el moment de la presentació del disseny. El disseny estarà basat en la temàtica de la festa i en els elements que caracteritzen la Festa Major rodenca, i haurà d’incloure “Festa Major Sant Bartomeu 2020 Roda de Berà”, i “20 al 26 d’agost”.

L’obra s’haurà de presentar amb el format i de la forma que es detallen a les bases de la convocatòria, abans del 26 de juny (inclòs) a la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca de Roda de Berà.

El jurat es reunirà per fer la valoració de les obres presentades l’1 de juliol, i estarà format per l’alcalde Pere Virgili, com a president; i com a vocals, Teresa Ferré, regidora de Festes; Susana Benítez, cap de Comunicació de l’Ajuntament; Sònia Camí, responsable de Roda de Berà Ràdio; i Ricard Benimeli, responsable de l’Arxiu Municipal. Víctor Blanch, auxiliar del departament de Cultura, actuarà com a secretari.

El cartell guanyador es donarà a conèixer el dia 2 de juliol a través dels mitjans de comunicació de l’Ajuntament de Roda de Berà, i serà premiat amb 150 euros.

En cas que, amb motiu de la pandèmia de la COVID-19, la Festa Major no es pugui celebrar finalment, el disseny serà l’utilitzat per a la festa de l’any vinent.

Les bases es poden consultar aquí.

Foto: Els Diables de Roda de Berà són uns dels protagonistes de la Festa Major de Sant Bartomeu. / DIABLES RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This