Mala maror entre ATECA i l’Ajuntament d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 19/5/2020

Unes declaracions fetes per la co-Alcaldessa d’Altafulla, Alba Muntadas, a l’entrevista realitzada per a TV3, des del sector turístic d’Altafulla,  ha provocat “la indignació i descontent vers la falta d’interès i accions que es pretenen dur a terme, per part de l’Ajuntament d’Altafulla, per poder acollir i garantir la seguretat de tots els turistes que visitaran, durant els mesos vinents, el nostre municipi” de l’Associació Turística d’Empresaris, Comerciants I Professionals d’Altafulla (ATECA).

L’entitat ha escrit una carta oberta “per donar veu a un sector estratègic del nostre poble, el turisme, amb la intenció que, de forma urgent, s’obrin els canals necessaris per posar-nos a treballar conjuntament.” “Entre tots podem minimitzar el devastador impacte que està tenint en el nostre municipi la situació actual”, afirmen

ATECA considera que “després de més de cinquanta dies en els quals hem hagut d’aturar la normalitat de les nostres vides, és el moment, ara si, de tornar a posar l’engranatge en funcionament.” “I, per això, és imprescindible recordar que el motor econòmic d’Altafulla ha sigut, és i serà sempre el turisme. I portar a terme totes aquelles accions que siguin necessàries per garantir la nostra seguretat, i la dels turistes en les seves visites, no és una opció. S’ha de fer i s’ha de garantir. Els hotels, càmpings, restaurants… del municipi ens hi estem deixant la pell per portar a terme totes les recomanacions sanitàries i poder garantir que l’estada dels turistes serà beneficiosa i segura per ells i, per descomptat, per tots els residents d’Altafulla”, afegeixen.

En la missiva, l’entitat denuncia “la falta d’interès de l’Ajuntament d’Altafulla per saber com estan evolucionant les reserves fetes en els negocis turístics, el no prendre accions per poder garantir la seguretat a les nostres platges i no instal·lar elements que facilitin la comoditat i protecció enfront de la COVID-19 (com dutxes, banys o rentapeus) no té cap mena d’explicació lògica.”

“Per això, des del sector turístic d’Altafulla volem mostrar la nostra indignació i descontent. Estem desemparats i oblidats. I, com a conseqüència, els turistes i el poble en general també. És hora que els nostres representats despengin el telèfon i ens preguntin, als qui estem a peu de carrer, quina és la situació real que està vivint Altafulla. I, per descomptat, que portin a terme totes aquelles accions que siguin necessàries per garantir el bon flux econòmic del nostre municipi i la seguretat de tots els residents i visitant”, mantenen

I conclouen: “Des de L’Associació Turística d’Empresaris, Comerciants I Professionals d’Altafulla, ATECA – Altafulla, a través d’aquesta carta oberta, donem veu al sector estratègic del nostre poble, el turisme, amb la intenció que, de forma urgent, s’obrin els canals necessaris per posar-nos a treballar conjuntament. Entre tots podem minimitzar el devastador impacte que està tenint en el nostre municipi la situació actual.”

Llegeix la carta oberta sencera

Foto: Imatge de la façana marítima altafullenca. / AJ, ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This