La Policia Local d’Altafulla evita l’ocupació il·legal d’un habitatge de segona residència

REDACCIÓ – Altafulla, 19/5/2020

Les ocupacions il·legals d’habitatges són un problema al Baix Gaià des de fa anys i Altafulla en destaca el cas del carrer Hort de Pau des de fa uns mesos. Aquest dimarts, 19 de maig, la Policia Local ha evitat que es produís una altra ocupació il·legal en una segona residència al carrer Via Hercúlia. Els fets han passat de matinada, quan uns veïns de l’habitatge han sentit sorolls a la casa i han advertit als propietaris. Aquesta han trucat la policia i uns agents han acudit a la casa.

Els ocupes que en aquell moment es trobaven dins la casa han permès l’entrada als agents, que els han informat que l’habitatge era propietat de particulars. En conèixer aquesta informació, i a requeriment dels agents, els ocupes han marxat voluntàriament però abans han estat identificats. Són dues persones les que en aquell moment es trobaven a l’interior però finalment han estat tres les persones identificades per aquesta ocupació il·legal.

Els propietaris de l’immoble ja han presentat la denúncia i esperen que s’obrin diligències judicials contra aquestes persones.

Foto: Imatge de l’immoble que han volgut ocupar. / GOOGLE MAPS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This