S’han acabat les franges horàries per desconfinar-se a Roda de Berà i Altafulla

REDACCIÓ – Roda de Berà/Altafulla, 17/5/2020

El president espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat durant la reunió amb els presidents autonòmics aquest diumenge, 17 de maig, que els ciutadans dels municipis de fins a 10.000 habitants que ja estiguin a la fase 1 no tindran franges horàries delimitades per a infants, gent gran, sortir a passejar o fer esport. Fins ara, aquesta limitació era de 5.000 habitants.

Roda de Berà i Altafulla són els dos municipis del Baix Gaià que estan entre 5.000 i 10.000 habitants i que a partir d’aquest dilluns se’n podran oblidar de les franges horàries. D’aquesta manera, només la capital baixgaianenca, Torredembarra, es regeix per franges horàries.

Foto: Imatge del passeig marítim d’Altafulla. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This