La Fira d’Artesans d’Altafulla, darrera víctima de la Covid-19

J.S. – Altafulla, 16/5/2020

L’organització de la Fira d’Artesans d’Altafulla ha fet públic aquest dissabte, 16 de maig, que aquest estiu no se celebrarà aquest esdeveniment que destaca com un dels més prestigiosos del país en el seu àmbit i se celebra a mig mes d’agost. Ja ho han comunicat al col·lectiu d’artesans i també a l’Ajuntament d’Altafulla.

“És un esdeveniment molt gran, molt difícil de controlar i no podem garantir la distància social entre els artesans i entre els visitants”, explica el seu coordinador, Diego Spano, que afegeix que una de les característiques de fira altafullenca és buscar el contacte entre artesans i visitants i que permet, per exemple, poder ensenyar el treball artesà, sobretot als infants. “No poder fer això és perdre la nostra essència. No tenim pla B”, afirma Spano.

Fins ara s’avien celebrat 23 edicions de la Fira d’Artesans d’Altafulla de forma ininterrompuda i els darrers anys més de 600 artesans s’hi havien inscrit per poder aconseguir estar entre els 120 que hi participaven, en una aposta clara de la qualitat per sobre de la quantitat.

Spano explica que intentaran muntar un vídeo per emetre’l en les dates que normalment se celebra la fira.

Foto: Una imatge de la Fira d’Artesans d’Alfaulla de l’any passat. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This