Es reobre el cementiri municipal de la Pobla de Montornès amb una porta motoritzada

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 15/5/2020

L’Ajuntament de La Pobla de Montornès ha decidit reobrir el cementiri municipal després de l’entrada en la fase 1 del confinament i ho farà amb una novetat: una porta motoritzada. Serà aquest dissabte, 16 de maig, per tal que tothom que ho necessiti pugui visitar els seus difunts i fer el dol. L’horari d’obertura serà el següent de vuit del matí a vuit del vespre.

Per tal de facilitar l’organització de l’obertura i tancament del cementiri s’ha motoritzat la porta d’accés principal amb un sistema d’obertura i tancament automàtic. Per qualsevol incidència es pot contactar amb el telèfon 610 184 883.

Tot i l’inici de la fase de desconfinament, des de l’Ajuntament poblenc recorden la necessitat de ser prudents i seguir mantenint les mesures preventives per evitar la propagació de  la Covid19.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This