El PIJ d’Altafulla es torna a posar en marxa el 21 de maig a través de les xarxes socials

REDACCIÓ – Altafulla, 15/5/2020

El PIJ d’Altafulla aposta per desenvolupar la seva activitat de manera virtual a través de les xarxes socials com Instagram i Telegram a partir del proper 21 de juny. Malgrat que el govern espanyol ja ha iniciat el pla de desconfinament, encara ens trobem en un període d’excepció on l’estat d’alarma segueix vigent. O el PIJ d’Altafulla ha pres aquesta decisió per evitar qualsevol risc de contagi entre els usuaris.

A més, les seves responsables crearan un grup de conversa destinat a resoldre qualsevol dubte o consulta, i oferiran la possibilitat de realitzar una videoconferència amb els membres dels grups que ho sol·licitin a través de la plataforma Webinar.

De moment, les propostes que ofereix el PIJ abarquen des del ball urbà i el taller de música a la perruqueria o el maquillatge passant per la cura del cos, amb classes de body pump o pel foment de les expressions artístiques amb la pràctica del lettering o l’aquarel·la. També es proposen crear un espai per xerrar de temes que interessin els joves.

L’entitat, però, es manté oberta a qualsevol iniciativa que vulguin aportar els joves. Els que estiguin interessats tenen fins al pròxim dimecres 20 de maig per apuntar-se a qualsevol d’aquestes activitats enviant un missatge privat al perfil d’Instagram (@jovespijaltafulla), un watshapp al telèfon 608 14 14 95 o un correu a l’adreça electrònica pijaltafulla@gmail.com.

El PIJ d’Altafulla va informar de tot plegat aquest dimecres una trobada virtual a través del seu perfil d’Instagram per explicar als joves del municipi les propostes que els oferirà a partir del pròxim dijous 21 de maig, i fins a l’11 de juny. Una mesura que sorgeix després que el servei s’hagi vist obligat a aturar la seva activitat per la crisi sanitària del coronavirus entre finals de març i principis de maig.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This