Jordi Llopart torna a ser alcalde de Creixell

REDACCIÓ – Creixell, 14/5/2020

Aquest dijous, 14 de maig, Jordi Llopart ha tornat a assumir després de quinze dies de baixa en què l’única regidora d’Units per Creixell-FIC, Pilar Romero, ha estat alcaldessa interina. La que torna a ser primera tinent d’alcalde es va convertir en nova alcaldessa de la localitat del Baix Gaià el passat 29 d’abril després que Llopart va decidir, seguint recomanacions mèdiques, agafar 15 dies de baixa per lluitar contra la malaltia que fa temps que pateix.

Llopart ha explicat al Torredembarra Actualitat que aquests quinze dies allunyat de les responsabilitats polítiques li han anat molt bé per agafar forces per afrontar aquesta etapa en què el govern que lidera haurà de concretar les mesures de reactivació econòmica i d’ajuda a les famílies més vulnerables davant de la crisi generada per a Covid-19.

L’alcalde creixellenc indica que estan treballant per convocar el ple municipal trimestral, que s’ha endarrerit a causa de l’estat d’alarma, i que han de decidir si serà virtual o presencial. Llopart destaca la feina que ha fet l’equip de govern, integrat per Junts per Creixell, ERC i UPC, durant la seva absència.

Foto: Jordi Llopart dirigint-se al públic en un acte a Cal Cabaler. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This