La Policia Local de Roda de Berà lliura 247 pantalles protectores a comerciants i residències de la gent gran

REDACCIÓ – 13/5/2020

La dificultat per trobar equips de protecció individual, com mascaretes, guants o pantalles protectores, va marcar les primeres setmanes del confinament. Davant d’aquesta realitat, el cap de la Policia Local de Roda de Berà, Joan Pie, es va moure per poder trobar aquest material, tant per protegir els seus agents, com per ajudar els comerços que romanguessin oberts durant l’estat d’alarma.

D’aquesta manera, va contactar amb Makers Banyeres del Penedès, una iniciativa promoguda per l’enginyer veí de Banyeres del Penedes Manel Rodríguez amb la finalitat de fabricar EPIs, no homologades mitjançant tecnologia 3D i servir-les a hospitals, sanitaris, serveis d’emergències mediques, policia i comerços.

A través de diferents comandes, la Policia Local les ha lliurat a molts establiments de Roda, a tots aquells que ho han sol·licitat, així com al centre de dia Marinada i a les residències Barà Bahia i Mirador de Barà.

En total, el cos ha aconseguit distribuir 247 pantalles protectores per contribuir a que els comerciants del municipi estiguin més protegits davant la pandèmia de la COVID-19. Si algun establiment encara en necessita, pot posar-se en contacte amb la Policia Local al 977 65 77 00.

Foto: Bara Bahia ha esta un dels establiments que ha rebut pantalles protectores. / AJ. RODA DE BERÀ

El tiempo - Tutiempo.net

El darrer vídeo

Premi pel nou vídeo promocional de Torredembarra ‘Turisme en Família’

Hemeroteca

Tweets recents

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili. Descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Descàrrega de fotografies gratuïtes.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This