La Covid-19 no impedirà que se celebri el casal d’estiu d’Altafulla

REDACCIÓ – 13/6/2020, Altafulla

Altafulla també comptarà enguany amb el seu casal d’estiu malgrat les restriccions obligades per la pandèmia de la Covid-19. Se seguiran les directrius marcades des de la Generalitat de Catalunya per tal de dur a terme activitats de lleure infantil i juvenil amb la màxima seguretat. En un document enviat per l’administració catalana als Ajuntaments s’enumeren un seguit de recomanacions basades en la flexibilitat per adaptar-se als canvis que vagin sorgint, a les noves mesures que s’hagin de prendre de manera progressiva i tenint en compte cada territori. El coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, ha confirmat a Altafulla Ràdio que el casal altafullenc tira endavant.

Per dur a terme el casal d’estiu, Molinera assegura que Altafulla compta amb diversos equipaments i espais públics on poder fer les activitats previstes si bé caldrà aplicar en tot moment les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries i reduir-ne el nombre d’usuaris. Així ho ha explicat el coalcalde als micròfons d’aquesta casa.

Malgrat la disponibilitat d’espais, Molinera reconeix que les recomanacions de la Generalitat són difícils de complir, principalment pel que fa a evitar el contacte entre els infants. Una circumstància que també és inherent a les activitats i els jocs entre els menors.

Foto: El casal d’estiu d’Altafulla es farà però les imatges seran diferents que aquesta d’estius passats. / AJ, ALTAFULLA

El tiempo - Tutiempo.net

El darrer vídeo

Premi pel nou vídeo promocional de Torredembarra ‘Turisme en Família’

Hemeroteca

Tweets recents

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili. Descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Descàrrega de fotografies gratuïtes.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This