L’únic càmping que obrirà al Camp de Tarragona és al Baix Gaià

REDACCIÓ – Tarragona, 8/5/2020

El Càmping Trillas Platja Tamarit ha decidit obrir una part de les seves instal·lacions el proper dilluns 11 de maig en coincidència amb l’inici de la Fase 1 de la ‘desescalada’ al Camp de Tarragona. Es tracta de l’únic càmping que estarà operatiu a l’àrea de la ciutat de Tarragona, i un dels pocs en tota la província. “Creiem que som capaços d’extremar les mesures de seguretat sanitària i alhora oferir el millor d’una experiència en el nostre camping: aire lliure, natura i platja sense massificacions per desconnectar; proposem el millor antivirus “, explica el director, Roger Trilles.

Tot i que la circulació de vehicles entre províncies encara no està autoritzada, el Trillas Platja Tamarit considera que el seu privilegiat entorn al delta del Gaià és un reclam prou atractiu per motivar famílies de campistes, caravanistes i autocaravanistes de tot el territori del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. En aquestes primeres setmanes, el càmping obre una zona de bungalows i parcel·les amb tots els seus serveis i protocols reforçats de neteja a les zones comunes de tocador. L’àrea de piscina encara romandrà tancada fins que s’aclareixin els criteris científics de desinfecció.

En les properes setmanes la propietat del Trillas Platja Tamarit té previst anar obrint progressivament les diferents zones de càmping. “L’escenari és tan canviant que resulta complex planificar, però som moderadament optimistes i considerem que amb l’arribada de el sol i de la calor podrem començar la temporada alta amb restriccions però amb relativa normalitat; la fórmula càmping ens ajuda perquè és idònia per no haver de renunciar a unes vacances “, apunten des de la direcció.

Obert aquest mes d’abril per acollir 17 famílies de Campclar

Les instal·lacions del Càmping Trillas Tamarit han estat parcialment obertes des de mitjans d’abril per acollir 17 famílies -mig centenar de persones- que van haver d’abandonar un bloc d’habitatges al barri de Campclar després quedar-se sense els subministraments bàsics a causa d’un incendi. “L’acollida a aquestes famílies -valora Trillas- ens ha servit com a prova pilot per operar en condicions segures durant el confinament; la prova de el grau de satisfacció és que sis famílies han sol·licitat quedar-se una setmana més, fins al diumenge”.

Foto: Vista àeria de la zona on es troba el Càmping Trillas Platja Tamarit. / CTPT

Hemeroteca

Tweets recents

Share This