Aquest dimecres, 13 de maig, arrenca la preinscripció escolar a infantil, primària i ESO

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/5/2020

Des d’aquest dimecres, 13 de maig, fins el proper dia 22 estarà oberta la preinscripció escolar per a l’educació infantil, primària i ESO. La preinscripció es podrà fer telemàticament a través d’un formulari en línia per evitar desplaçaments als centres. S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar  el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

Les famílies que tinguin problemes fer la preinscripció telemàtica, podran realitzar-la presencialment entre el 19 i el 22 de maig. Caldrà demanar cita prèvia a partir del dia 13 trucant al centre elegit en primera opció o a través de la web.

Pel que fa a la cita prèvia, aquesta serà accessible des dels webs de cadascun dels centres i des del web del Departament d’Educació, durant les 24 hores del dia. Cada centre determinarà el seu horari d’atenció al públic, segons les necessitats. És per això que els webs dels centres, en un lloc visible, inclouran la informació sobre l’horari, correu electrònic, telèfon, així com l’eina de cita prèvia.

A causa del tancament de centres per la Covid-19, enguany molts centres educatius no han estat a temps de dur a terme la jornada de portes obertes. Atès que aquests només podran obrir per als tràmits administratius de preinscripció,  no serà possible realitzar visites als centres. Per això, hauran d’incloure informació a la pàgina web amb tot el detall possible de les característiques del centre i del seu projecte educatiu, per oferir tota la informació que les famílies necessiten per a fer la tria de centre.

Preinscripció als ensenyaments post obligatoris i matriculacions

Per als postobligatoris, la preinscripció es podrà realitzar del 27 de maig al 3 de juny en el cas de batxillerat; del 2 al 8 de juny els cicles de grau mitjà d’FP i d’arts plàstiques i disseny; i del 10 al 17 de juny en el cas dels cicles de grau superior d’FP i d’arts plàstiques i disseny-

Per a les matriculacions, el període previst és:

Infantil (2n cicle), primària i ESO: 13-17 juliol

1r cicle infantil: 17-23 juny

Batxillerat: 8-14 juliol

FP, arts plàstiques i disseny (graus mitjà i superior): 1-7 setembre

Hemeroteca

Tweets recents

Share This