Torna el mercat setmanal de la Pobla aquest dissabte amb algunes restriccions

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 8/5/2020

Després de dos mesos sense fer-se, aquest dissabte, 9 de maig, torna el mercat setmanal de la Pobla de Montornès amb diverses mesures per evitar el contagi de la Covid-19.  Es reserven les dues primeres hores del mercat, de 8 a 10 hores, a les persones de més de 65 anys. La resta podran anar al mercat de 10 a 13 hores. L’aforament màxim durant el mercat serà de 50 persones, sense comptar els paradistes.

Està totalment prohibit l’autoservei i les persones que comprin no podran tocar ni agafar els productes amb les mans. No és obligatori portar guants i mascareta però si és recomanable i en les parades que disposen de datàfon és recomana fer el pagament amb targeta.

Només es podrà circular pel mercat en una sola direcció i així ens creuarem amb més gent, a més de mantenir una distància de dos metres amb la resta de persones que no acompanyin nens i nenes o persona cuidadora.

Per altra banda, al pàrquing del mercat romandrà tancat fins a les 15 hores per poder fer les tasques de neteja i desinfecció.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This