L’Escola d’Adults de Roda de Berà ofereix 35 cursos online per a treballadors i persones en atur

REDACCIÓ – 5/5/2020

A mitjans del mes de març, amb l’inici de l’estat d’alarma per gestionar la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, l’Escola d’Adults Municipal Mediterrani va haver de tancar les seves portes. Ara, per continuar oferint als seus usuaris una oferta formativa de qualitat, ha publicat tota una sèrie de cursos que permetran als treballadors millorar la seva qualificació professional durant el confinament, i ajudaran a ampliar la formació de les persones que actualment es trobin a l’atur.

En total són 35 cursos de diferents àmbits, 1.176 hores de formació, subvencionats en la seva totalitat pel Consorci de Formació Continua de Catalunya i seran impartits per FEMAREC.

Els treballadors en actiu poden realitzar tots els cursos, així com els que actualment estiguin afectats per un ERTE o siguin fixos discontinus en període de no ocupació, que també són considerats treballadors en actiu. Pel que fa a les persones en atur, només podran inscriure’s als cursos de l’àmbit de “Gestió comptable econòmica i financera i de recursos humans”.

Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a l’adreça eam@rodadebera.cat  o trucar al telèfon 977 65 76 63. La documentació necessària serà el document DARDO, en el cas de les persones aturades, o la capçalera de la última nòmina, una fotocòpia del DNI (per les dues cares), el número de la Seguretat Social i una adreça de correu electrònic.

Els cursos es faran a través de Google Classrom, una plataforma molt intuïtiva i senzilla, fet pel qual només cal un ordinador i una connexió a Internet. També es pot fer servir una tauleta o un telèfon mòbil.

Consulteu tots els cursos disponibles

Hemeroteca

Tweets recents

Share This