Torredembarra i Altafulla reparteixen mascaretes per a l’ús obligatori al transport públic

REDACCIÓ – 4/5/2020

L’ús de mascaretes en el transport públic s’ha convertit en obligatori en la fase 0 del desescalament de la crisi sanitària de la Covid-19. Per garantir que es compleixi aquesta mesura, a patir d’aquest dilluns, 4 de maig, l’Ajuntament de Torredembarra ha anunciat a través del seu canal de Twitter  que la Policia Local i Protecció Civil disposen de 2.500 mascaretes donades des del Departament d’Interior de la Generalitat, que distribuiran al personal estació de tren i conductors bus urbà i bus intermunicipal per a lliurar gratuïtament a la ciutadania.

L’alcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, també ha anunciat que la Policia Local i personal de la Brigada repartiran als usuaris dels trens i autobusos 2.000 mascaretes que han rebut d’Interior.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This