Els nous casos positius de Covid-19 s’estabilitzen al Baix Gaià i aquesta setmana han augmentat un 18%

REDACCIÓ – Torredembarra, 3/5/2020

En aquesta darrera setmana s’han registrat 18 nous casos registrats de Covid-19 al Baix Gaià, només un més que la setmana anterior, segons dades del Departament de Salut de la Generalitat actualitzades aquest diumenge 3 de maig. Així doncs, el creixement de nous casos de coronavirus en aquest territori s’ha estabilitzat en el 18%, ja que només ha estat una dècima més que el creixement de la setmana passada.

La gran majoria dels nous casos positius es localitzen a Torredembarra i el Catllar. A Torredembarra s’ha registrat la meitat dels nous casos del Baix Gaià: 9, amb un augment intersetmanal del 18,75%, per sota del 20% de creixement intersetmanal anterior. Destaca l’augment del 60% de casos en una setmana al Catllar, que ha passat de 10 a 16 casos positius i s’ha situat com la segona localitat amb més casos del Baix Gaià. Vespella de Gaià i Salomó han doblat els casos registrats, passant d’1 a 2 positius.

La gran novetat de la setmana passada va ser el canvi del càlcul en els casos de Covid-19 per part del Departament de Salut, que ara suma els casos sospitosos enlloc de tests negatius. Al Baix Gaià hi ha actualment 430 casos sospitosos, un 26,4% més que fa una setmana. Torredembarra, com a municipi més gran, és la localitat amb més casos sospitosos, 150, mentre el segon lloc és per Roda de Berà (66).

 

Resultats positius

Torredembarra 57

El Catllar 16

Roda de Berà 14

Creixell 12

Altafulla 9

La Pobla de Montornès 6

La Riera de Gaià 4

Vespella de Gaià 2

Salomó 2

La Nou de Gaià 1

Total Baix Gaià:  123

 

Resultats negatius

Torredembarra 150

Roda de Berà 66

Creixell 62

Altafulla 54

El Catllar 40

La Pobla de Montornès 25

La Riera de Gaià 22

La Nou de Gaià 6

Salomó 3

Vespella de Gaià 2

Total Baix Gaià: 430

Hemeroteca

Tweets recents

Share This