La Pobla de Montornès destinarà 16.000 euros més a pal·liar els efectes econòmics de la Covid-19

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès 2/5/2020

L’Ajuntament de la Pobla de Montornès crearà una partida d’emergència social i un altre de promoció econòmica, de 10.000  euros i 6.000 euros respectivament, per ajudar a pal·liar els efectes produïts en l’economia familiar i productiva a conseqüència de l’emergència sanitària desencadenada per la pandèmia del coronavirus.

D’aquesta manera, el consistori poblenc posa a disposició de la ciutadania dues línies d’ajuts destinades, per una banda al comerç, el petit empresariat i autònoms i, per l’altra, a persones i famílies vulnerables econòmicament i socialment.

La suma d’aquestes ajudes, més la ja existent de serveis socials, fixada en 3.900 euros, fan un total de 19.900 euros. Aquestes ajudes se sumen a les ja preses anteriorment per l’ajuntament, com la suspensió dels rebuts de la llar d’infants, la suspensió de les taxes d’ocupació de la via pública per a terrasses d’establiments de restauració i mercadet o l’ajornament de la recaptació d’impostos directes com l’IBI.

Aquestes mesures econòmiques s’han d’aprovar per ple, però compten amb el vist-i-plau dels partits de l’oposició.

Foto: El proper ple municipal aprovarà aquestes mesures econòmiques. / AJ. POBLA DE MONTORNÈS

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This