El Catllar desbrossa franges perimetrals al voltant de les urbanitzacions

REDACCIÓ – El Catllar, 1/5/2020

L’Ajuntament de Catllar continua la tasca iniciada fa tres anys i, per garantir la seguretat vers els incendis forestals de les persones que viuen a prop de masses forestals, ha començat de nou a desbrossar els 25 metres de franja perimetral al voltant de les urbanitzacions del nostre municipi.

Aquest és el quart any que l’Ajuntament del Catllar realitza aquests treballs d’adaptació a la normativa per a la prevenció d’incendis a les franges perimetrals en totes les urbanitzacions del terme municipal, tot assumint l’obligació que tenen les entitats urbanístiques, associacions i comunitats de propietaris que les gestionen.  Segons els experts aquestes franges són molt importants de cara a la prevenció d’incendis doncs en treure massa vegetal a les franges augmenta la seguretat als habitatges.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This