Dilluns vinent es reiniciaran les obres de remodelació de la plaça Major de Creixell

REDACCIÓ – Creixell, 1/4/2020

El proper dilluns dia 4 de maig es reiniciaran les obres de remodelació de la plaça Major de Creixell. Després de valorar el marc jurídic de l’obra pública i davant la disponibilitat de l’empresa adjudicada, des de l’àrea d’Urbanisme s’informa que “sembla estar tot lligat per a poder continuar amb l’obra i, si no hi ha cap contratemps, tenir-la enllestida abans de l’estiu.”

Les obres van començar el 5 de març i es van aturar al cap de pocs dies a causa de la declaració de l’estat d’alarma per la Covid-19. L’actuació té un pressupost de 110.000 euros i està subvencionada al 100% per la Diputació de Tarragona.

El tiempo - Tutiempo.net

El darrer vídeo

ENTREVISTA l Hèctor Hernàndez (La Sínia) ens parla del futur de la finca del Vinyet

Hemeroteca

Tweets recents

Subscriu-te al butlletí de TDB Actualitat

i no et perdis res del què passa a Torredembarra i al Baix Gaià.

Share This