Dispositiu policial especial pel pont del Primer de maig a Roda de Berà

REDACCIÓ – Roda de Berà, 30/4/2020

La Policia Local de Roda de Berà ha posat en marxa aquest dijous a la tarda un dispositiu especial per controlar que tothom compleix amb les mesures de confinament i per evitar desplaçaments no permesos, com és el cas de les segones residències, aprofitant el pont del Primer de maig i el bon temps.

Es fan controls fixos i mòbil a les entrades i les sortides del municipi, i es demanarà el carnet d’identitat per verificar el domicili habitual del conductor. Si aquest no fos a Roda de Berà s’aixecarà un acta de denúncia i s’obligarà al conductor a donar la volta.

A l’autorització dels infants per sortir a passejar durant una hora, un cop al dia, i acompanyats per un adult, se suma aquest cap de setmana, a partir del proper dissabte, el permís dels adults per sortir a fer exercici de forma individual o a passejar. La Policia Local i Protecció Civil duran a terme controls aleatoris tant al nucli urbà com a la zona costanera, per assegurar que tothom compleixi amb la distància de seguretat durant les seves sortides.

A Roda ja s’han imposat 294 denúncies

Des de l’inici de l’estat d’alarma, i fins l’últim recompte oficial a començaments d’aquesta setmana, la Policia Local ha fet un total de 350 controls, fixos i mòbils, en els quals ha identificat 3.026 persones, dels quals 2.238 circulaven amb el seu vehicle i 788 eren vianants. De totes elles, 294 persones van ser denunciades, 117 de les quals eren de Roda de Berà, i 177 de les denúncies van ser a persones que no tenien el seu domicili habitual al municipi.

Foto: Un dels controls de la Policia Local de Roda de Berà. / AJ, RODA DE BERÀ

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This