Pilar Romero, alcaldessa provisional de Creixell

REDACCIÓ – Creixell, 29/4/2020

Aquest dimecres, 29 l’abril, la fins ara primera tinent d’alcalde i única regidora d’Units per Creixell-FIC, Pilar Romero, s’ha convertit en nova alcaldessa de la localitat del Baix Gaià. Romero accedeix al càrrec de forma provisional, mentre Jordi Llopart estigui de baixa per lluitar per la malaltia que fa temps que pateix. Llopart ha pres la decisió de deixar temporalment l’alcaldia seguint recomanacions mèdiques.

La decisió la va prendre Llopart dilluns passat i el decret del canvi d’alcaldia s’ha fet aquest dimecres per un període de dues setmanes, que es podria prorrogar durant més temps si l’estat de salut de Llopart no és l’òptim.

Pilar Romero és regidora des de l’any 2004 i en aquest mandat era primera tinent d’alcalde, gràcies al pacte de govern amb Junts per Creixell i ERC. Per la seva banda, Jordi Llopart, ha estat alcalde de Creixell en dos períodes, el darrer des de 2011.

Amb la baixa de Llopart, el govern de Creixell queda format per dos regidors de Junts per Creixell, dos d’ERC i un de UpC-FIC. A l’oposició queden tres regidors del PSC i dos del PP.

Foto: La nova alcaldessa creixellenca, Pilar Romero, flanquejada a la dreta per Jordi Llopart. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This