Primer dia tranquil de desconfinament dels infants al Baix Gaià

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/4/2020

El primer dia de desconfinament dels infants de menys de 14 anys, després de 43 dies sense poder sortir de casa, ha estat tranquil si tenim en compte les valoracions des dels Ajuntaments, com per exemple  l’activitat de la Policia Local de Torredembarra , que només ha posat tres denúncies per trencar el confinament després d’identificar 57 persones i 35 vehicles aquest diumenge, 27 d’abril, una xifra semblant a la dels dies anteriors. Una quarta denúncia l’ha posat per conduir sense punts. Els agents de la policia també han donat diplomes a infants per agrair el seu esforç i des del Twitter oficial de l’Ajuntament s’afirma que “la la gran majoria que heu respectat les mesures #COVID19.”

A les xarxes socials si que hem pogut llegir alguns comentaris de veïns i veïnes de la zona de Baix a mar denunciant persones que no han respectat les normes per al confinament, amb grups de famílies juntes sense mantenir distàncies. Imatge com aquestes s’han vist en diversos punts de Catalunya.

A la resta de municipis del Baix Gaià, els Ajuntaments han fet balanços positius d’aquest primer dia de desconfinament dels infants. A Creixell, dues patrulles de la Policia Local i dues de Protecció Civil han fet controls per al municipi per vetllar per al compliment de les normes de la sortida dels infants. “Ha estat una jornada exemplar en el vostre comportament i en els dels vostres fills I filles. Ha estat una jornada exempta d’incidents i en la que tothom ha sabut el que s’havia de fer”, han valorat des del consistori creixellenc.

A Roda de Berà també han lliurat diplomes als més petits, signats per l’alcalde del municipi, per reconèixer el seu esforç. Es poden descarregar aquí. Recordem que les sortides per anar a passejar amb infants de menys de 14 anys es poden fer de nou del matí a nou del vespre i han d’anar acompanyats d’un sol adult. No poden accedir a parcs infantils ni a altres espais com la platja, però si a zones boscoses.

Foto: L’Alba i l’Hugo, dos infants rodencs que mostren el seu diploma aquest matí de diumenge abans de sortir al carrer. / FACEBOOK AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This