Campanya de recollida d’aliments de Càritas del Catllar aquesta setmana

REDACCIÓ – El Catllar, 26/4/2020

Càritas del Catllar adverteix que a causa de les circumstàncies actuals amb el confinament per l’estat d’alarma decretat pel Covid-19 són molts els veïns i veïnes del municipi que ho passen malament i per això han engegat una campanya d’aliments aquesta darrera setmana d’abril.

Es pot col·laborar de diverses maneres. S’han instal·lat cistelles als establiments a diferents establiments del poble: Ca la Rita, Coaliment, Fruiteria, Cooperativa i Forn Món Dolç. També es poden deixar aliments al local de Càritas, a l’antic Cau, el dimarts 28 i el dijous 30 d’abril de 17 a 19 hores o a partir de dilluns, 27 d’abril, podeu passar a fer les vostres donacions a l’oficina dels vigilants del Catllar situada a la planta baixa de l’ajuntament. L’horari de recollida serà els matins d’11 a 13 hores i a les tardes de 17 a 19 hores. Finalment es pot fer una donació al compte corrent de Càritas El Catllar: IBAN ES05 3191 0551 1053 1438 5716.

Els aliments que es poden donar són arròs, tomàquet fregit, tomàquet natural, llegums cuits, galetes, cacau en pols, cereals per esmorzar, formatgets, fruits secs, pasta, sopes de sobre, pots de brou, sucre, sal, farina, oli d’oliva, oli de gira-sol, vinagre, sardines de llauna, tonyina de llauna, vegetals en conserva, a més de productes de neteja per la llar, com lleixiu o rentaplats.

Foto: Càritas El Catllar realitza diverses campanyes durant l’any, com una amb l’Institut Escola L’Agulla. / FACEBOOK INSTITUT ESCOLA L’AGULLA

El tiempo - Tutiempo.net

El darrer vídeo

Premi pel nou vídeo promocional de Torredembarra ‘Turisme en Família’

Hemeroteca

Tweets recents

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili i descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This