S’alenteix el creixement de casos positius de Covid-19 al Baix Gaià, que aquesta setmana han augmentat un 17,9%

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/4/2020

En aquesta darrera setmana s’han registrat 17 nous casos registrats de Covid-19 al Baix Gaià, la mateixa xifra que la setmana anterior, segons dades del Departament de Salut de la Generalitat actualitzades aquest diumenge 26 d’abril. Això doncs, el creixement de nous casos de coronavirus en aquest territori s’ha reduït d’un 23,6% a un 17,9%.

A Torredembarra s’ha registrat 8 nous casos, un augment intersetmanal del 20%. Hi ha hagut nous casos a tots els municipis, excepte Altafulla, la Riera de Gaià, la Nou de Gaià i Vespella, mentre que Salomó registra el primer positiu de de l’inici de la pandèmia.

La gran novetat de la setmana és el canvi del càlcul en els casos de Covid-19 per part del Departament de Salut, que ara suma els casos sospitosos enlloc de testos negatius. Al Baix Gaià hi ha 340 casos sospitosos, tres cops més que positius. Torredembarra, com a municipi més gran, és la localitat amb més casos sospitosos, 122, mentre el segon lloc és per a Creixell, amb 53, per davant de municipis més grans com Roda de Berà (49) o Altafulla (43).

 

Resultats positius

Torredembarra 48

Roda de Berà 14

Creixell 12

El Catllar 10

Altafulla 8

La Pobla de Montornès 6

La Riera de Gaià 4

La Nou de Gaià 1

Vespella de Gaià 1

Salomó 1

Total Baix Gaià: 105

 

Resultats negatius

Torredembarra 122

Creixell 54

Roda de Berà 49

Altafulla 43

El Catllar 31

La Pobla de Montornès 16

La Riera de Gaià 16

La Nou de Gaià 5

Vespella de Gaià 2

Salomó 2

Total Baix Gaià: 340

Hemeroteca

Tweets recents

Share This