Altafulla celebra el seu primer ple telemàtic dilluns vinent

REDACCIÓ – 22/4/2020

L’Ajuntament d’Altafulla celebrarà dilluns vinent, 27 d’abril, a partir de les dotze del migdia, un ple ordinari que serà el segon ple telemàtic al Baix Gaià  a causa de l’estat d’alarma declarat a causa del Covid-19. L’Ajuntament de Roda de Berà va celebrar un ple extraordinari el passat 27 de març.

La sessió plenària es desenvoluparà per videoconferència mitjançant la plataforma de Localret, que és el consorci local format per les administracions locals de Catalunya per millorar l’acció dels governs locals en l’impuls de la societat de la informació.

Com és habitual, el ple també es transmetrà en directe per Altafulla Ràdio (107.4 FM) i, per primera vegada, pel canal Youtube de l’Ajuntament d’Altafulla.

Entre els 22 punts de l’ordre del dia destaquen la proposta d’incoació d’expedient de nomenament de fill adoptiu Joan Carnicer Torrent, la proposta d’aprovació inicial del text refós del projecte bàsic i executiu de la remodelació de l’edifici del Casal Municipal La Violeta i la proposta d’aprovació de la suspensió de les comunicacions prèvies d’inici d’activitats per a la instal·lació i/o ampliació de l’ús d’Habitages d’Us Turístic en els àmbits delimitats i grafiats en el plànol de suspensió.

Foto: El ple ordinari d’Altafulla del mes d’abril es farà per via telemàtica a causa del coronavirus. / TWITTER

Hemeroteca

Tweets recents

Share This