El càmping Park Playa Barà fa una donació de 6.000 euros al Punt de Distribució d’Aliments de Roda

REDACCIÓ – Roda de Berà, 21/4/2020

El Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà ha rebut per part de l’empresa que gestiona el càmping rodenc Park Playa Barà una donació d’aliments per valor de 6.000 euros. Aquests aliments serviran per donar resposta a les necessitats que actualment té el departament de Serveis Socials, i arribaran en diferents partides de forma esglaonada atès que, en ser aliments frescos en la seva majoria, com carn, peix, fruita i verdura, són més peribles.

Serveis Socials ha vist incrementada durant les últimes setmanes la demanda per part de les famílies vulnerables, com a conseqüència de l’actual crisi generada per la COVID-19. Actualment dona servei a 74 famílies, 27 de les quals esdevenen nous expedients que han entrat per urgència, amb l’informe previ de l’assistenta social. Les famílies vulnerables reben cada setmana lots d’aliments bàsics, els quals ara, degut a la situació de confinament, són portats directament als seus domicilis per tal que no s’hagin de desplaçar i evitar la propagació del virus. En aquest sentit, el personal de la regidoria està efectuant una gran tasca, amb la col·laboració de voluntaris i voluntàries, i dels membres de Protecció Civil.

El Forn Pastisseria Queralt és una altra empresa del municipi que hi col·labora de forma constant amb Serveis Socials amb la donació de pa per aquestes famílies, així com el pagès Said Elhelafi, de Del huerto a la mesa, qui puntualment dóna al PDA verdures i hortalisses, i particulars del municipi que hi col·laboren amb aportacions econòmiques per aportar el seu granet de sorra.

La regidora de Serveis Socials, Teresa Ferré, ha agraït totes les donacions que es reben “amb les quals podem oferir productes frescos a moltes famílies de Roda. Avui ens necessiten més que mai i la previsió és que, després del confinament, s’incrementarà encara més la demanda d’aliments. Hem d’estar preparats per la crisi econòmica i social que arribarà després i que afectarà moltes famílies”, ha assegurat Ferré.

Foto: Una imatge del Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This