La Policia Local d’Altafulla s’equipa amb un canó d’ozó per combatre el Covid-19

REDACCIÓ – Altafulla, 17/4/2020

La Policia Local d’Altafulla ha adquirit un canó d’ozó per a la desinfecció dels seus vehicles. És una eina amb capacitat d’eliminar el 99,9% dels microorganismes i, a més, el residu que deixa no és perjudicial.

Són diversos els ajuntaments i altres organismes, com el Port de Tarragona, que s’han equipat amb un canó d’ozó com a mesura per lluitar contra el Covid-19. Aquest equipament és especialment eficaç pel tractament de bacteris, virus, protozous, nematodes, fongs, agregats cel·lulars, espores i també pel coronavirus.

Foto: Imatge del canó d’ozó. / AJ. ALTAFULLA

El darrer vídeo

VÍDEO l Entrevista a Josep Maria Calvet, portaveu del grup municipal Junts per Torredembarra

Hemeroteca

Tweets recents

Subscriu-te al butlletí de TDB Actualitat

i no et perdis res del què passa a Torredembarra i al Baix Gaià.

Share This