La Diputació reforça la lluita contra el Covid-19 en els municipis més petits

REDACCIÓ – Tarragona, 16/4/2020

Amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats del món local davant la situació d’emergència sanitària causada pel coronavirus, la Diputació de Tarragona ha adquirit, en una segona fase, més Equips de Protecció Individual (EPIS) per fer-los arribar als consells comarcals i als 124 pobles de fins a 5.000 habitants del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès (en concret, 119 municipis i 5 Entitats Municipals Descentralitzades).

Els equips, que inclouen 4.000 mascaretes CE (Conformitat Europea), s’ha distribuït  aquest dimecres, 15 d’abril, per tal que en pugui fer ús el personal dels ens locals. Al Baix Gaià aquests equips arriben als municipis de Creixell, el Catllar, la Pobla de Montornès, la Riera de Gaià, la Nou de Gaià, Salomó, Vespella de Gaià i Renau.

Entre el 30 de març i el 6 d’abril la institució supramunicipal ja va distribuir Equips de Protecció Individual entre els consells comarcals i els municipis de fins a 1.000 habitants i ara, en aquesta segona fase, tot i les nombroses dificultats a l’hora de localitzar empreses subministradores i materials, la Diputació ha pogut adquirir EPIS per fer-los arribar directament als deu consells comarcals de la demarcació, des d’on es distribuiran, aquest dimecres 15 d’abril, entre tots els municipis de fins a 5.000 habitants.

Amb accions com aquesta, la Diputació de Tarragona vol estar, ara més que mai, al costat del món local, intentant donar resposta a les peticions dels ajuntaments i els consells comarcals de la demarcació per tal de minimitzar els efectes de la crisi sanitària generada per la Covid-19.

Foto: Una imatge de part dels Equips de Protecció Individual (EPIS) enviats als municipis més petits. / DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This