Neix una pàgina de Facebook per compartir fotos antigues del Catllar

REDACCIÓ – El Catllar, 15/4/2020

El confinament als nostres domicilis a causa del confinament pel Covid-19 genera moltes hores lliures i a vegades una certa nostàlgia a casa molts tenim fotografies i documents antics. És el que li passava a un veí del Catllar, en Francesc Saigí Capafons, que han decidit crear la pàgina de Facebook El Catllar antic.

La finalitat d’aquesta pàgina és recollir i compartir fotografies antigues, alguns documents i curiositats del Catllar, que sigui accessible a tothom i que tothom hi pugui col·laborar de forma constructiva i positiva. Es va crear el diumenge i en pocs dies El Catllar antic ja compta amb gairebé 200 seguidors i s’han compartit desenes de fotografies de temàtiques molt diferents, com la Festa Major, l’Església. La Segona República o Catllarencs pel món. Les primeres les va penjar ell, però ja n’ha rebut moltes, que es van organitzant en carpetes.

Per col·laborar amb la iniciativa es pot fer de diverses maneres:

– Si tens alguna cosa per compartir, es pot penjar al mur i es col·locaran a l’àlbum corresponent. Si algun àlbum no existeix es crearà.

– També es pot enviar al correu electrònic elcatllarantic@gmail.com

– Si alguna dada és incorrecta o inexacta es pot comentar i es modificarà.

– Si es vol afegir alguna curiositat o aportar informació sobre alguna fotografia o document, s’anima a escriure.

Foto: Imatges com aquesta es poden veure i compartir en aquesta nova pàgina de Facebook. / El CATLLAR ANTIC

Hemeroteca

Tweets recents

Share This