La substitució dels contenidors de brossa al Baix Gaià comença per la Riera de Gaià

REDACCIÓ – La Riera de Gaià, 15/4/2020

La Riera de Gaià ha estat aquest matí de dimecres, 15 d’abril, el primer municipi del Baix Gaià on s’han substituït els contenidors de la recollida de la brossa. El poble, el via i la baixada del Coix han estat les primeres zones on s’han canviat les illes dels contenidors. Durant aquesta setmana es farà amb la resta i també començarà l’operació a Altafulla.

El canvi de contenidors a les diferents illes dels municipis del Baix Gaià és per adaptar-se al nou sistema de recollida de la brossa que contempla l’acord amb el Consell Comarcal del Tarragonès. La majoria dels nous contenidors es col·loquen damunt dels antics, i els restants romandran en la nova ubicació designada pel consistori, d’acord amb els problemes que s’hi han detectat en els darrers anys i seguint les indicacions dels tècnics.

Foto: Imatge de nous contenidors instal·lats a la Riera de Gaià. / AJ. LA RIERA DE GAIÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This