Donació d’aliments de dos pagesos a Càritas de Creixell

REDACCIÓ, 15/4/2020

Els voluntaris de Càritas de Creixell podran repartir els propers dies aliments frescos entre totes les famílies més necessitades del municipi. Serà gràcies a les donacions per part de dos pagesos del municipi: Said Elhelafi i Jaume Pou.

Elhelafi ha fet una nova donació de verdures del seu hort i Pou ha lliurat 1.500 quilos de patates també conreades al seu hort.

Des de l’Ajuntament de Creixell s’ha fet un agraïment a “la generositat d’aquestes persones en aquests moments difícils que estem passant.” A la vegada, el consistori també agraeix al personal de la Brigada Municipal i Policia Local que participen en aquestes tasques logístiques de repartiment dels aliments.

Foto: Imatge del 1.500 quilos de patates donats per Jaume Pou. / AJ, CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This