ATECA vol que els nens i nens d’Altafulla tinguin el seu Ou de Pasqua

REDACCIÓ – Altafulla, 12/4/2020

L’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA) ha posat en marxa una iniciativa per felicitar els més petits del municipi per com de bé que ho estan fent en aquests temps tan difícils pel confinament a causa del Covid-19. “Ens estan donant una gran lliçó a tots, us demanem que tingueu encara una mica més de paciència”, afirmen en un comunicat.

Per ajudar als nens i nenes a portar millor aquesta situació els anima a demanar als pares i les mares que els vinguin a recollir el un Ou de Pasqua. Poden fer-ho en tres punts d‘Altafulla durant aquest Dimarts de Pasqua, 14 d’abril en tres establiments: Forn Nogues, Pastisseria Ares i Supermercat Si o Si.

Des d’ATECA es demana revisar els horaris d’aquests establiments i no trencar el confinament, més de l’estrictament necessari, i aprofitar per comprar el pa o qualsevol altre aliment que es necessiti. També anima a pujar virtualment a visitar l’Ermita de Sant Antoni tal com és la tradició a Altafulla el Dimarts de Pasqua, i ofereix la història d’aquesta tradició i la visita virtual aquí.

Advertisement

El darrer vídeo

VÍDEO l Entrevista a Josep Maria Calvet, portaveu del grup municipal Junts per Torredembarra

Hemeroteca

Tweets recents

Subscriu-te al butlletí de TDB Actualitat

i no et perdis res del què passa a Torredembarra i al Baix Gaià.

Share This