Els mossens del Baix Gaià augmenten la seva presència a les xarxes socials per Setmana Santa

REDACCIÓ – Altafulla, 11/4/2020

Els dies centrals de la Setmana Santa són jornades plenes d’actes litúrgics, que a causa de l’estat d’alarma declarat pel coronavirus Covid-19 s’han suspès o els han hagut de ser els sacerdots sols, sense públic. Els mossens han recorregut a les xarxes socials i la missatgeria instantània per fer arribar els seus missatges als fidels o en algun cas retransmetre les misses durant el confinament.

Els rectors de les parròquies del Baix Gaià no són una excepció i estan molt presents a les xarxes aquests dies. És el cas de mossèn Jaume Gené, rector de les parròquies d’Altafulla, la Riera de Gaià, Vespella i la Nou de Gaià, que ha compartit als grups de whatsapp que té creats amb els feligresos aquest vídeo i una carta amb les seves reflexions i els actes litúrgics previstos.

Mossèn Joaquim Gras, manté molt actiu el Facebook de la Parròquia de Sant Pere Apòstol de Torredembarra i aquests dies no és una excepció, retransmetent actes litúrgics. I Joan Brulles, un altre torrenc que és el titular de les parròquies del Catllar, Creixell i Roda de Berà també ha aprofitat el seu perfil de Facebook per  dirigir-se diversos cops als fidels en temps de confinament.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This