Altafulla organitza el primer Concurs de Microrelats 2020

REDACCIÓ – Altafulla, 9/4/2020

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla organitza el primer Concurs de Microrelats, adreçat a qualsevol persona major de 10 anys amb ganes d’escriure.  Els autors hi poden participar amb un únic microrelat escrit en català i d’una extensió màxima de 200 paraules sense comptar el títol. Cal que sigui un escrit inèdit i que no hagi estat premiat en cap altre certamen.

El concurs té com a temàtica “la llegenda de Sant Jordi, reinventada des del confinament”, de manera que tots els escrits (que poden ser en prosa, poesia, assaig o altres gèneres literaris) han d’estar inspirats en aquest tema.

Els microrelats seran lliurats al jurat sense les dades dels autors i les persones membres del jurat tindran en compte els criteris següents: l’originalitat, la fidelitat a la temàtica proposada, la capacitat d’impacte del relat i la qualitat literària.

Cada participant podrà enviar un únic microrelat i aquest s’haurà d’enviar per correu electrònic a l’adreça participaaltafulla@gmail.com. Les obres s’hauran de presentar en format digital Word (*.doc o *.docx) i en dos arxius per separat al mateix correu electrònic. El termini de presentació dels microrelats serà el comprès entre els dies 10 i 19 d’abril de 2020 fins a les 22 hores. Els guanyadors/es, dos per categoria, es faran públics el dia 23 d’abril de 2020.

El jurat estarà format per escriptors i persones aficionades a la lectura d’Altafulla: Fonxo Blanch, Joan Carnicer, Helena Cobos, Anna Muntaner, Òscar Ramírez, Núria Ruiz i Carlos Terron. S’escolliran dos microrelats guanyadors per a cada categoria que seran publicats a la web de l’Ajuntament d’Altafulla.

El premi serà un llibre que cada guanyador podrà escollir i adquirir a la llibreria “Regal i Paper” d’Altafulla per un valor aproximat de 25€.

Bases del I Concurs de Microrelats d’Altafulla

Hemeroteca

Tweets recents

Share This